tiistai 27. maaliskuuta 2018

Seuraavat synttärit


Dero 9v ja uusi Pingu

Kaikkien syntymäpäivät on helppo muistaa kun ne ovat parin viikon sisään, lisäksi vielä Väinönkin synttärit huhtikuun lopussa ja Doris sitten toukokuussa. Kevät ja alkukesä pelkkää juhlaa. 

Nyt oman lauman nuorin täytti jo 9v.! Mutta se on silti jumiutunut ikuisesti 5-vuotiaaksi. 

Tällä kertaa lahjaksi tuli uuden lelun ja herkkujen lisäksi myös omistajan mielestä hyödyllisempääkin tavaraa. Meidän dobopallolle kävi kehnosti hetki sitten, ehti se sentään useamman vuoden olla... Tasapainotyyny sentään löytyy edelleen niin jumppaa on saatu tehtyä, mutta pallon tilalle kaipasin jo jotain uutta. Dobopallo vie valtavasti tilaa, joten sen uusiminen saa nyt vielä odottaa. Torstaina keksin idean puolipalloista ja tein tilauksen Lemmikkitarvike Riemusta, joka sitten pakattiinkin melkein heti ja lähetettiin tulemaan. Sopivasti sitten maanantaina saikin jo hakea postista, todella nopeaa palvelua! 

Nyt sitten löytyy lisää välineistöä joita käyttää tasapainoharjoitteisiin ja syvien lihaksien jumppaamiseen, mutta varmaan tulee hyödynnettyä treeneissäkin. Koirat aina jonottaa vuoroaan kun jumpat aloitetaan, saa nähdä minkä suosion nämä saavat. Dumlesta ne olivat ainakin mainioita myös leluksi, sillä heti kuvan jälkeen se jo kantoi yhtä innoissaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti