sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Match Show

Aamulla jonoteltiin hallilla ilmoittautumisjonossa paikkoja tokokursseille ja Susanna oli napannut tullessaan kyytiin myös Deron pojan Bonon, virallisemmin Noudon Dark Horse. Omistaja kun oli saapunut kyläilemään Poriin niin hyödynnettiin tilaisuus. Kun päivän ensimmäisistä jonoista oltiin selvitty ja suunnilleen halutut paikat saatu, niin kurvattiin takaisin kotipihaan ja kynein Bonon pitkäksi venahtaneet karvat. Sillä aikaa kun itse levittelin karvaa ympäriinsä, Susanna käytti ajan tehokkaasti imuroiden autoa. En tätä päivää ennen olisi voinut uskoa paljonko labbiksesta voi karvaa irrota, nyt uskon...

Karvaoperaatioiden jälkeen suunnattiin molempien "lainapentujen" kanssa Ulvilan Massille mätsäriin. Kuviteltiin olleemme viimetipassa liikkeellä, mutta paikalle päästyä selvisi ilmojonon olevan vielä todella pitkä. Syksyn ensimmäinen mätsäri oli kerännyt hirmuisen määrän ihmisiä koirineen paikalle. Pentuja oli viitisenkymmentä ja oltiin molempien noutajapentujen kanssa siellä loppupäässä. Kummallekkin esiintyminen oli uusi kokemus mutta hienosti molemmat vajaa 6kk ikäiset pojat käyttäytyivät. Reippaalla luonteella selviää hyvin vaikka näyttelytreeniä ei olisikaan kauheasti vielä takana. :)

Koirat otettiin reilun kymmenen erissä tekemään ensimmäinen pyörähdys kehässä ja aina sen jälkeen meni ryhmä pareittain arvosteluun. Pojat olivat viimeisinä kehässä kolmannen koiran kanssa ja saivat molemmat punaisennauhan. Punaisissa Bono poimittiin jatkoon ja lopulta sijoittui hienosti 2. Voiton vei tutun ihana Pitsi-kääpiöpinseri.

Kehäharjoitus tuli sopivaan väliin, sillä ensi viikonloppuna suunnataan samalla joukolla pentunäyttelyyn. Ei ole sitten ihan ensimmäinen kerta sellaisessa maailmassa. Kuvat jätettiin tällä kertaa ottamatta, mutta josko ensi viikonloppuna saisi sellaisiakin napattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti