sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

1.3. Valkeala RN

Minua ei ole vaikea ylipuhua reissuihin mukaan pienelläkään varoitusajalla, joten yllättäen sitä huomasi taas aamulla heräävänsä klo 3 herätyskellon soimiseen. Riikalla oli matkassa mukana Veeti, Windy ja Doris ja Jaanalla portugalinvesikoirat Rico ja Gizmo. Omalta osalta matka sujui nopeaan kun nukuttiin mustien poikien kanssa sikeästi limittäin melkein koko matka.


Näyttelypaikka olikin jo viime vuodesta tuttu ja ihan yhtä vihreeksi siellä edelleen värjääntyi niin koirat, tavarat kuin vaatteetkin. Paikalle porukkaan liittyi vahvistukseksi myös Deron poika Dalton. Niin kiva oli pitkästä aikaa poikaa nähdä, ihan samanlainen ihana hömppä se kuitenkin edelleen oli. :) Viime viikonloppuna oli Daltonista tullut myös Venäjän valio, se olikin ensimmäinen aikuisten valiotitteli Deron jälkeläisille.

Daltonin Pietarin näyttelytulokset:
23.2. PU2 SERT --> RU MVA
23.2. PU2 SERT
22.2. PU1 SERT ROP
22.2. PU2 SERT
18.1. PU1 SERT VSP
 
RU MVA RU EE JMVA Tornado Eagles Hero of Dero "Dalton" 2v.


Tuomarina oli Tarja Hovila ja kultaisia oli ilmoittautunut 53. Dalton pyörähti kanssani avoimessaluokassa ensimmäistä kertaa Suomessa, kaksi vuotta se täytti vasta kolme viikkoa sitten. Dalton sai erinomaisen ja niin myös kaksi muuta luokassa. Kilpailuluokassa pohdinnan jälkeen Dalton sijoitettiin ensimmäiseksi SA:n kera! PU-luokassa Dalton pääsi neljän parhaan joukkoon ja tuomarin siirrellessä koiria järjestykseen pysyi Dalton koko ajan kärjessä. Veeti oli PU3 ja Dalton sijoittuikin sitten ensimmäiseksi ja sai näin ollen myös SERTin!


Nartuissa Doris oli avoimen kolmas SA:lla ja Windy voitti veteraanit SA:lla. PN-luokassa Windy sijoittui PN4 sijalle. ROP/VSP valinnassa Dalton oli VSP. Jäimme vielä odottelemaan ryhmäkehiä, joissa Gizmo sijoittui RYP2 ja Windy BIS2 veteraaniksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti