sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

22.3. Jämijärvi RN

Jämijärven ryhmänäyttelyyn päädyin ilmoittamaan Deron ja Dacon. Molemmat olivat enemmän tai vähemmän tiputtaneet turkkiaan, mutta kyllä niistä pienellä puunauksella ihan kelvolliset loihti vielä näyttelyaamuna vähän viimeistellen. Sen verran lähellä näyttely ja seuraavia ei pahemmin tiedossa, niin täytyi nyt taas ryhdistäytyä omienkin ilmoittamisessa.

Junioriuroksissa esiintyi Tuohikorven Kimi, normaaliin vauhdikkaan iloiseen tapaansa. Karvat olivat vain jääneet kotiin ja tuloksena EH3. Dero ja Daco olivat tänään molemmat lopulta luokkansa ainoita, ihan hyvä vaan kun kehä oli liukas ja pieni niin sai edes käyttää koko pienen tilan hyväkseen. Dero oli valtavan hyvällä tuulella ja esiintyi hienosti, ERI1 SA. Sitten vaihto ja Daco kehään, yllättävän hallittu esiintyminen tuotti tulokseksi ERI1 ROP-veteraani. Dero kun oli joutunut vauhdilla kehänreunalle katsomaan kun menin Dacon kanssa, niin asenne oli melkoinen kun pääsi takaisin kanssani kehään. Järjestys meni sitten lopulta niin että Dero voitti!

Tuohikorven Kaarina
Nartuissa junioreissa pyörähti Tuohikorven Kaarina, edelleenkään ei tyttö tykännyt tuollaisesta pienestä liukkaasta kehästä niin liikettä ei pahemmin irronnut. Ulkokehiä odotellessa. Tulokseksi ERI2 SA. Doris voitti nuortenluokan ja avoimessa esitin Tuohikorven Iinan, jonka viime kehäilystä olikin vierähtänyt jo yli vuosi. Iina esiintyi mallikkaasti, tulokseksi ERI2 eikä kukaan luokassa saanut SA:ta.

PN-kehässä Doris voitti ja Kaarina oli PN4! Kaarina onkin nyt kivasti tämän vuoden kolmessa näyttelyssään, kaikissa sijoittunut PN-luokassa. ROP-valintaan pääsivät siis puolisisarukset kisaamaan, tällä kertaa pikkusisko veti pidemmän korren.


Ryhmäkehään vietäväksi oli näin ollen niin Daco veteraaneihin kuin Doris yhdistettyyn 3/7-ryhmään, kummallista mutta totta. Odotellessa kävin esittämässä parit vesikoirat, perroissa Bruno ERI1 ja portugeeseissa Rico PU2.

Ryhmäkehään pääsi ensin Daco. Se on kyllä niin isojen kehien koira, sellaisella vauhdilla tikitti menemään taas. Ja rotukehässä sai noottia että ikä näkyy liikkeessä, juu ei ryhmäkehässä. Esiintyi taas koko kehän ajan häntä heiluen, se on kyllä sellainen elohiiri edelleen. Vaikka huomaa kyllä että lähiaikojen sairastelu oli hiukan aiheuttanut vanhenemisen merkkejä, se kun malttoi odotellessa jopa seistä ja istua, historiaa. Doriskin esiintyi taas hienosti kanssani, mutta jättimäisestä ryhmästä ei jatkopaikkaa tullut sillekkään.

Näyttelyn jälkeen ehdittiin vielä napsimaan kotipihassa voittoisasta kolmikosta hiukan poseerauskuvia. Itse näyttelypaikalla kun tuuli niin paljon ulkona että tukka meinasi lähteä irti, joten jätettiin suosiolla kuvaamatta.




ROP, VSP, ROP-veteraani







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti