sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Dacon kuulumisia

Nyt on vihdoin päästy viettämään jo muutama kauluriton päivä. Melkein kaksi viikkoa se olikin enemmän tai vähemmän koppa päässä ja kaikki ovat kyllä nyt helpottuneita...

Muuten itse leikkaushaava parani hyvin eikä vaivannut, mutta ihon tulehdusläikkä kyllä kiusasi sitkeästi useamman päivän ja ei ole vieläkään täysin parantunut. Mutta moninkertaisesti pienempi jo on ja selkeästi paranemaan päin, sillä nyt se ei sitä muuten kuin joskus nuole. Ja toki sairaanhoitaja-Dero edelleen tarkistelee välillä tilannetta, siitä hyvä että sen koiran avulla kyllä huomaa heti kaikkien tulehduksien alutkin.

Pari päivää ennen tikkien poistoa alkoi leikkaushaavan viereen kerääntyä nestettä ja tikkien poiston yhteydessä sitten sitä punktoitiin pois, mutta ei onneksi ollut tulehtunut. Melko pinkeä oli jo maha siinä vaiheessa ja selkeästi alkoi Dacoakin hiukan häiritsemään. Patin poiston yhteydessä jouduttiin aika kolo kaivertamaan että kaikki mahdollinen lähti irti joten oli sitten tilaa mihin nestettä kertyä.

Pari päivää tuon jälkeen nestettä alkoi taas kerääntyä, mutta vielä ei ainakaan ole yhtä paljon kuin ensimmäisellä kerralla. Nyt taas seuraillaan tilannetta että joudutaanko uudelleen käydä tyhjentämässä.

Patologiltakin tuli tutkimustulos: fibrolipooma
Ote lausunnosta: "Hyvänlaatuinen sidekudos-rasvakudoskasvain. Huolimatta hyvänlaatuisuudestaan nämä kasvaimet voivat uusiutua paikallisesti, mikäli niitä ei saada kokonaan kirurgisesti poistettua."

Eli ei pitäisi lähettää etäpesäkkeitä ja oletettavasti hyvin oli kasvaimen reunatkin saatu leikattua pois. :) Aika epämääräisen näköinen sen maha nyt on mutta kunhan karvat kasvaa takaisin niin aika hyvin piilottuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti