perjantai 1. helmikuuta 2013

Potilas

Dacolle kasvoi vähitellen vasempaan silmään luomirauhaskasvain, joka nyt lähiaikoina alkoi vaivaamaan ja parina päivänä koiralla olikin silmä aivan veressä kun pala oli irronnut. Samalla päätettiin sitten jo vuosia mahassa ollut patti leikata pois ja tutkia mikä se on. Sen verran kova kun oli ettei siitä näytettä ilman leikkausta voinut edes saada.

 
Parin tunnin eläinlääkärissä olon jälkeen saikin sitten noutaa edelleen aivan tokkurassa olevan raasun jolla puolen päätä oli veressä ja kieli roikkui kokonaan ulkona. Omin jaloin sentään tokeni kävelemään mutta kotiin päästyä unia jatkettiinkin muutaman tunnin ajan. Dero oli Dacon olotilasta todella huolissaan, erittäin levottomana oli niin kauan kun kaveri vain nukkui pedissä. Kun Daco sitten vihdoin alkoi jo jalottelemaan niin sentään hiukan nuorimmaisen huoli pieneni. Mutta edelleen leikkausta seuraavana päivänä sai vahtia ettei yli-innokas hoitaja mene nuolemaan toisen haavoja.

Sisällä Daco on aika reppana kaulurin ja paidan kanssa. Sen verran notkea kun on että ylettyy niin hampaillaan kuin takajallaan mahaansa kraappimaan. Viikon päästä saadaan sitten tieto mikä patti siellä mahassa navan vieressä oli ja 10pv päästä tikkien poistoon.

Nyt lähipäivät kuluvatkin potilasta helliessä, se kun mielestään ansaitsee jatkuvaa rapsuttamista kurjan olonsa vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti