sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Potilaan muotia

Ensimmäinen yö leikkauksen jälkeen meni potilasta rapsutellen, seuraavana sain jo vähän nukkua ja kolmantena Daco nukkuikin jo normaaliin tapaansa eri huoneessa kuin minä. Päivisin valvottuna ollessaan saa olla ilmatäytteisen kaulurin kanssa mutta öisin ja yksinollessa saa pitää isompaa kauluria varmuuden vuoksi.





Dacolla on aina ollut hiukan herkkä iho, mm. muutama vuosi sitten vaivasi hirveä hotspot kierre joka on nyttemmin pysynyt onneksi poissa. Heti leikkauksen jälkeen ajeltu iho hiukan punotti paikkapaikoin ja nyt pari päivää leikkauksen jälkeen se on ärsyyntynyt ihan kunnolla. Itse leikkaushaava näyttää kyllä ihan siistiltä eikä näytä vaivaavan.

Sen verran se lähes tulehtunut iho Dacoa on alkanut nyt hullunlailla välillä kutittamaan, että on saanut lisätä "turvatoimia" vahingon estämiseksi: sukat takajalkoihin että rapsuttaessaan ei saisi tuhoa aikaiseksi ja kehiteltympi vaateviritys päälle. Lenkeillä ollessa tosiaan saa tuon vaatesuikaleista kehitellyn suojan kaljun mahansa ympärille ja takin siihen päälle. Edestä menevä suikale piti lisätä kun takin alla alkoi muuten aina valumaan kohti takajalkoja.


Silmäkulma alkaa jo näyttää todella hyvältä. Edestä katsottuna silmät ovat symmentriset mutta tikit toki ovat edelleen näkyvissä. 


Dero kyllä edelleen on utelias tutkimaan noita leikkauskohtia, mutta nyt voivat sentään kaikki jo viettää rauhaisasti oloa myös samassa tilassa. Vihdoin mennyt perille että homma on hoidossa myös ilman Deron parantavaa nuolaisua....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti